Det är aldrig kul!

Det är aldrig kul att sälja hästar, men man får tänka posetivt.

Nu är Angel på väg till sitt nya hem i västerås, till en tjej som har haft en B-ponny och en mamma som tävlar i körning! Det är lite jobbigt med tanke på att man har haft hästen i 8 år och jag alltid har sett henne lite som "min egen". Men jag tror att det kommer att funka bra och att hon kommer till ett trevligt hem :)

Tack för tiden, sötis!


Vill ha! :)

Idag har jag ridit Angel, tycker att hon faktiskt kändes lite bättre i galoppen nu efter att jag tränat för Johan. Hon var lite lättare att få ner riktigt i formen. Men red väl ungefär en timme i värmen, 20 + ;) Har tänkt att jag måste börja att rida henne lite längre pass. En halvtimme är inte tillräckligt! haha.

Efter att jag ridit henne så var hon ganska svettig så hon fick sig en liten dusch. Andra gången hon duschar i spiltan och tycker det är bra gjort trots någon liten protest i borjan, eller det är väl egentligen inte protest, hon gillar inte ljudet som uppstår när man sätter på vattnet, så hon skvätter till lite. Men ska duscha henne lite oftare nu framöver bara solen skiner ;)

Har kommit fram till det att jag måste beställa saker ifrån Börjes. Är i stort behov av ridbyxor & tröjor, skulle behövt ridstövlar, vilket inte är så värst billigt om man ska ha riktiga.

Helt okej ridbyxor för 200 kronor, billigt och bra! Finns även liknande för samma pris :)

Från och med i morgon så tycker jag att börjes ska sätta ner priset på dessa ridbyxor, så att även dom hamnar runt 200! :)

( kostar 340 kr)

( Kostar 490 kr )

( Kostar alldeles för mycket... 795 kr :( )

Billig tröja, 50 kronor. Den ser inte så tokig ut heller :)Ännu en tröja, kostar 129 krKostar 115 krKostar 50 kr


RSS 2.0