Snart dags

Idag red jag i stora ridhuset, Angels första gång nu. Hon var väl lite okoncentrerad i början och ganska stressad, men det lugnade ner sig efter ett tag. Nu känner jag att det snart börjar bli dags att filma, kanske några få ridpass till, sen så är det dags för en dressyrfilm! Idag tog hon fattningarna direkt, alltså, jag har aldrig varit med om att hon någonsin har tagit fattningarna så bra och faktiskt "fattat" galopp. Det har ju alltid blivit lite småspring in i galoppen, både nu och förr, men inte idag. Då behövde hon inte rusa iväg i trav för att fatta. Och detta gör ju självklart också så att själva galoppen blir mycket bättre och inte lika springig.

Visst, hon orkar inte mycket galopp, än... Men det kommer :) Så har hon ju även lite svårt för att fatta rätt galopp, men bara man själv är noga så går det oftast bra. Så måste jag även träna på att hon inte får öka på långsidorna, vilket hon alltid gör. Vet inte varför hon har fått för sig att det är okej! Hon ska öka när jag säger åt henne att göra det. Men hon var faktiskt riktigt duktig idag!

Så måste jag verkligen få klippt henne snart också, idag blev hon såpass svettig så att det rann av henne :o Dessutom så ser hon ut som en mammut. -.-

( Pratade med min tränares mamma idag på stallet. Hon menade att jag verkligen skulle stå på mig med hela Lovis-historien + att jag inte ska betala en enda krona för att skicka iväg henne på tillridning, utan det ska dom vi köpte henne av göra, vilket är lättare sagt än gjort... Men känns ändå som att det bara ligger ett samtal bort... Är ganska trött på det här... :/ Vill bara skicka iväg henne så att jag får tillbaka min häst, så som hon var. Men jag inser ju att det kan ta månader & år innan det händer något alls... )

Kommentarer
Postat av: Ida

Alla svar från frågestjnden har kommit upp nu! Kika in och kolla svaret på din fråga! :)

http://idahtt.blogg.se/2011/november/svar-pa-fragestunden-del-1.html#comment

http://idahtt.blogg.se/2011/november/utkast-nov-15-2011.html

http://idahtt.blogg.se/2011/november/svar-pa-fragestunden-del-3.html

http://idahtt.blogg.se/2011/november/svar-pa-fragestunden-del-4.html



Det är fyra st inlägg!

2011-11-18 @ 19:35:39
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: sanna

Hej! :)

Vad händer hos dig?



Kram!

2011-11-27 @ 21:21:46
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0