om & om & om igen!

Har suttit & kollat på denna filmen ett antal gånger nu och försöker övertala mig själv att hon faktiskt kan bli så här fin igen & även ännu finare, men det krävs ju tid, kunskap & ekonomi. Men nu ska jag försöka att INTE kolla på filmen där hon är rodeohäst, då jag bara kommer på en massa negativa tankar... !


Kommentarer
Postat av: Johanna

Är hon i den hör tiden då hon är emot allt?



För min kompis köpte en 3-åring att rida in och det gick jättebra de första månaderna, men sen kom han in i den här perioden och då kastade han av henne stenhårt. Men så lät hon ponnyn vila några månader och höll då på att longera, borsta och mysa jättemycket! :) Sen nu har hon bett en kompis om hjälp att rida igen, då hon inte vågar sitta upp, för att hon är rädd att han ska kasta av henne när hon svingar över benet som han gjort 3 gånger eller nåt.



Men iallafall, nu går det jättebra med han och även hon har vågat sitta upp nu.

Det jag ville ha sagt med detta, är att jag är säker på att hon kommer gå tillbaka som hon var innan, bli den där bra hästen som hon ser ut på filmen. Har inte läst så jättemycket, typ 3 inlägg, men jag tror på er, stenhårt tror jag på er! :)

2011-11-02 @ 00:46:59
URL: http://jonnnissalmqviist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0